e
Banner

Etiketler: murat karadağ



CEVA’dan gıda ve sağlık lojistiğinde A’dan Z’ye çözümler


Yayın: 17-10-2017
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden CEVA, hem yurtiçinde hem de yurtdışında A’dan Z’ye çözümlerle gıda ve sağlık sektörünün gelişimine katkıda bulunuyor. 




CEVA Lojistik’ten e-ticaret lojistiği atılımı


Yayın: 15-01-2019
Kategori: Lojistik

CEVA, e-ticaret lojistiği alanında sunduğu hizmetleri yatırımlarla güçlendiriyor. Depo yönetimi, B2C dağıtım ve iade lojistiği hizmetlerini gerçekleştirdikleri yatırımlarla yeniden yapılandırdıklarını belirten CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, ayrıca Gebze’deki depoları için TAPA A sertifikası aldıklarını söyledi. 




CEVA e-ticarette sürpriz hazırlığında


Yayın: 24-06-2019
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, e-ticaret alanındaki atılımlarını yeni adımlarla güçlendirmeye hazırlanıyor. Yeni e-ticaret platformları ve perakende şirketleriyle kuracakları işbirlikleriyle dağıtım tarafında daha fazla boy göstereceklerinin altını çizen CEVA Lojistik Hindistan, Ortadoğu ve Afrika Satış ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, şirket satın alma yatırımının da gündemlerinde olduğunu açıklıyor. 




CEVA’dan Avrupa’ya 7 günde teslimat



CEVA Lojistik, Türkiye-Avrupa ticaret hattında intermodal çözümleriyle kara yolu ile yapılan taşımalara kıyasla, yaklaşık yüzde 20 maliyet avantajı ve kapıdan kapıya teslimatta ortalama 7 gün transit süre sunuyor. Şirket, odağına aldığı e-ticaret alanına ise yatırımlarını sürdürüyor. 




CEVA bitmiş araç lojistiğinde hedef büyüttü


Yayın: 20-03-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, GEFCO’yu satın alması sonrasında gerçekleştireceği yeni yatırım ve hizmetlerle bitmiş araç lojistiği pazarında büyümesine ivme kazandıracak. 2023 ve 2024 yılında faaliyete başlayacak 4 yeni Ro-Ro gemisiyle Uzak Doğu – Türkiye  & Avrupa hattında düzenleyecekleri karşılıklı seferlerle global otomotiv üreticilerinin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, Türkiye pazarında ise 2024 sonuna kadar bitmiş araç lojistik cirolarını yüzde 70 artırmayı hedeflediklerini söyledi. 




Ceva Lojistik, Dunapack Packging’in yılda 250 bin ton yükünü taşıyacak


Yayın: 09-02-2024
Kategori: Lojistik

Tüm fabrikalarında müşterisine özel, yüksek kalite baskılı oluklu mukavva ambalaj çözümleri geliştirip üreten Dunapack Packaging Denizli, Çorlu, Adana ve Eskişehir Fabrikası’ndan taşımalarını bu yıl da CEVA Lojistik ile yapmaya karar verdi.